Restaurace hotelu Start ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších nabízí především tradiční českou kuchyni s důrazem na krkonošské speciality. Naše pokrmy pocházejí hlavně z čerstvých regionálních surovin od našich stálých a vyzkoušených dodavatelů. Masa a uzeniny nakupujeme od řezníka a uzenáře pana Noska z nedaleké obce Studenec. Ten zpracovává suroviny ve svých vlastních jatkách. Zeleninu a ovoce nakupujeme od pěstitelů z blízkého okolí. To nám umožňuje vařit pro Vás z čerstvých a kvalitních surovin, jejichž původ je nám znám.
Festivalové menu
4 chodové degustační menu českých pokrmů
Zvěřinová paštika s rozpečeným chlebem
a domácí brusinkovou zavařeninou
Pravá česká kulajda s houbami a křepelčím vajíčkem
Hovězí pupek na víně s míchanou zeleninou a domácími frity
Zelené jablko v županu s domácí šlehačkou
a kopečkem vanilkové zmrzliny v griliáši
Cena 350,- CZK